Blackpool South Pier opent enkele nieuwigheden

Het Engelse Park Blackpool South Pier opent dit jaar meerdere nieuwe attracties, waaronder de Spinning Coaster die onlangs aangekondigd werd. Maar daar blijft het niet bij, er zal ook een klassieke carrousel geopend worden.

 

Met Old Time Galopping kondigt het Engelse Blackpool South Pier een tweede nieuwe attractie aan voor dit jaar. Deze carrousel is een klassieker die de kinderen blij zal maken. Maar daar zou het niet bij blijven, later zullen nog meer aankondigingen van nieuwigheden volgen.

Een andere nieuwe attractie werd onlangs al aangekondigd met de Spinning coaster, Crazy Coaster. De Crazy Mouse werd in 2005 gebouwd door de Franse fabrikant Reverchon en werd ondertussen opgebouwd in het park.

 

Bron en foto: Blackpool South Pier