Nieuwe Nederlandse kermisattractie maakt eerste testritten

Er zijn beelden opgedoken van de eerste testritten van een nieuwe thrillride die dit jaar haar intrede maakt op de Nederlandse kermissen. Het is de eerste attractie in haar soort voor Nederland. De thrill ride zal dit jaar naar heel wat grote kermissen komen.

 

De kermisexploitant Niek Moonen verkocht vorig jaar de familie-achtbaan Dragon aan de exploitant Peter Stroucken en kocht een compleet andere attractie in de plaats. Het gaat om een heuse thrillride van 20 meter hoog, 17 meter breed en 18 meter diep. De thrillride werd Reactor gedoopt en werd gebouwd door de Italiaanse fabrikant Technical Park.

 

 

De Reactor maakt haar première op de Paaskermis van Enschede die van start gaat op 31 maart en loopt tot 8 april. Daarna reist de attractie door naar Den Haag waar hij van 13 april tot en met 29 april zal staan op de Koningskermis. De reactor werd ook al bevestigd voor de zomerkermis van Deventer, voor de Kermis van Best, de grootste kermis van Nederland, de Tilburgse Kermis en de Kermis van Hoorn. Andere locaties waar de attractie al verpacht staat zijn Groningen, Ospel, Asten, Sneek, Alkmaar, Heemskerk, Wijchen en Hengelo.

 

                             

 

Bron: Niek Moonen, themepark.nl

Video: Studio Alex Pijl