Renovatie Dreamcatcher begonnen bij Bobbejaanland

Bobbejaanland liet al weten via de facebookpagina dat Dreamcatcher dit jaar een renovatie ondergaat. Verder zal er op de achtbaan een Virtual Reality ervaring aangeboden worden. Ondertussen kwamen de eerste renovatiefoto’s naar buiten.

 

Onlangs kondigde Bobbejaanland aan dat Dreamcatcher Virtual Reality zal krijgen en meteen ook een renovatie. Tijdens de rit zullen bezoekers in deze beleving als een vogel over de leefwereld van de indianen in het wilde westen vliegen. Doordat de voeten loshangen, zal dit vlieggevoel eens zo hard versterkt worden.

De eerste renovatiefoto’s werden gisteren gedeeld door het park, waarop we zien hoe het stationsgebouw onder handen genomen wordt en de typische tipi’s verdwenen zijn. Ook de bliksemtunnel op het einde van de rit lijkt verleden tijd te zijn.

 

Het park liet via facebookreacties weten dat men de capaciteit zal proberen te verhogen door het verloop in het station anders te laten verlopen, er zal een voorsorteerstrook voorzien worden, waar 20 bezoekers al klaar kunnen staan wanneer de trein arriveert in het station.. Verder werd verteld dat de VR geen verplichting is, net als bij Revolution/Mount Mara zal men de keuze krijgen een rit met of zonder te maken. Voor de VR-brillen kiest Bobbejaanland voor een ‘on train solution’, de brillen worden bevestigd op de gondel en reizen dus altijd mee, de keuze om de bril op te zetten, maakt men dus zelf.

 

Bron en foto’s: Bobbejaanland