Nieuwe 4D-film voor Bellewaerde

Na het openen van Dawson Duel en de start van de bouwwerken voor het waterpark genaamd Bellewaerde Aquapark, zal Bellewaerde dit jaar toch ook een nieuwigheid aanbieden in de vorm van een nieuwe 4D-film. Deze film toont het verhaal van The Son Of Bigfoot.

 

Bezoekers van het Ieperse park Bellewaerde kunnen in het nieuwe seizoen opnieuw plaatsnemen in de 4D-cinema van het park voor een gloednieuwe parkfilm. Na het verhaal van de Kleine prins, dat voorheen getoond werd, zullen we nu het verhaal van de kleine Adam kunnen volgen die op zoek gaat naar zijn vader.

De film The Son Of Bigfoot kwam uit in 2017 en werd geproduceerd door het Belgische bedrijf nWave Pictures. In dit verhaal van tien minuten lang zien we hoe Adam op zoektocht gaat naar zijn vader en ontdekt dat het Bigfoot is. Hoe dat afloopt, zien we binnenkort in Bellewaerde.

 

 

Bron en foto’s: Bellewaerde