Ravensburger Spieleland opent Brio land gebied met nieuwe attractie

Het Duitse themapark Ravensburger Spieleland krijgt er volgend jaar een nieuwe zone bij. Deze zone zal in het teken komen te staan van het merk Brio, een bedrijf dat overgenomen werd door Ravensburger. Brio is bekend om het houten speelgoed voor kinderen. Ravensburger staat dan weer bekend om hun puzzels en gezelschapspelen.

 

Ter gelegenheid van de 20e verjaardag van het Ravensburger Spieleland opent het park een geheel nieuw themagebied genaamd Brio World. Dit gebied zal het Fix en Foxi Abenteuerland gebied vervangen. Naast de thematische verandering heeft Ravensburger Spieleland alvast een eerste nieuwe attractie aangekondigd.

 

Brio Schiff

De nieuwe attractie zal de naam Brio Schiff krijgen. Deze wordt geleverd door de Italiaanse fabrikant Zamperla en wordt er eentje van het type Rockin‘ Tug. In dit type attractie neemt men plaats in een schip dat van links naar rechts beweegt over een kleine Half Pipe. Bovendien draait het schip rond haar eigen as.

 

 

Het oude gebied Fix en Foxi Abenteuerland telde zes attracties die nu een ander thema krijgen. Een van die attracties was de Bobkartbaan Fix&Foxi Raketenblitz.

 

 

Bron: Ravensburger Spieleland