Bouwwerken voor 8ste Happy Valley pretpark van start gegaan

Nadat de OCT groep alweer een Happy Valley park opende in het Chinese Chongqing, gingen de eerste graafwerken van start voor alweer een gloednieuw park. Dit pretpark is gelegen in Nanjing in de provincie Jiangsu en moet openen in 2019.

 

De Chinese OCT groep lijkt een oneindige portefeuille te hebben, kort nadat het nieuwe Happy Valley park te Chongqing geopend werd, gingen de bouwwerken van start voor het twaalfde park van de groep. Dit wordt tevens het achtste park dat onder de naam Happy Valley geopend word. Happy Valley vestigde zich eerder al in Chongqing, Shenzhen, Beijing, Chengdu, Shanghai, Wuhan, Tianjin.

Met de bouw van het nieuwe park is een investering van 6 miljard Yen gemoeid, omgerekend zo’n 769 miljoen euro. Het park zal onderverdeeld worden in vijf themagebieden. De thema’s worden onder andere de mijnbouw, het maritieme, het regenwoud en enkele andere thema’s.

Het attractiepark zal alvast drie achtbanen tellen. De eerste achtbaan wordt er eentje voor het hele gezin. Voor deze achtbaan klopte de groep aan bij de Nederlandse bouwer Vekoma, die een Suspended Family Coaster mag leveren.

De tweede achtbaan wordt al iets uitdagender. B&M zal namelijk een Wingcoaster leveren. Maar de meest indrukwekkende achtbaan moet komen van de Zwitserse bouwer Intamin Amusement Rides. Dit bedrijf gaat namelijk een achtbaan bouwen die drie lanceringen bevat.

Behalve het attractiepark komt er ook een waterpark, themarestaurants en een sport park.

 

Bron: News Sina

Foto’s: Happy Valley