Chaparral Theater in disneyland wordt volledig vernieuwd

Disneyland Parijs gaat haar Chaparral Theater volledig afbreken en heropbouwen. Het theater opende in 1995 als een openlucht theater maar werd later overdekt. Nu wil het park dit theater volledig gaan vernieuwen.

 

Het Chaparral Theater is gelegen in het themagebied Frontierland. In dit theater vonden de laatste jaren heel wat shows plaats, de laatste waren The Forest of Enchantment en Frozen Sing-Along. De Frozen Sing-Along vindt nog plaats tot 7 januari, de gasten kunnen hier meezingen met hun favoriete liedjes uit de Frozen film.

 

 

Dit theater opende in 1995 voor het eerst, maar was toen nog een openluchttheater. In die tijd werd  het gebruikt voor shows zoals ‘Pocahontas: Le Spectacle’ en Mickey’s Winter Wonderland. Later besloot men het theater te overdekken, zodat het tijdens alle weersomstandigheden gebruikt kon worden.

Ondertussen is het gebouw een beetje verouderd en zorgen de pilaren die het dak ondersteunen voor een belemmering van het zicht op de shows. Daarom gaat het park dit theater nu volledig met de grond gelijk maken en heropbouwen.

Wanneer de werkzaamheden precies zullen plaatsvinden werd nog niet bekend gemaakt.

 

Bron: Discover The Magic