TPF Filmpje – Plopsaland De Panne

In deze artikelreeks van Themeparkfreaks staan onze eigen filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende onrides, parkfilmpjes en shows. Vandaag nemen we je mee naar Plopsaland De Panne

 

Het vroegere Meli-park is ondertussen al een lange tijd gekend als Plopsaland De Panne. Een prachtig park met attracties voor jong en oud. De jongste genieten van de konijntjes, de eendjes en het bos van Plop. Voor de iets oudere kinderen heb je dan weer de Rox-Flyer, Wickieland en de Supersplash. En voor de allergrootste zijn er de achtbanen Heide The ride en Anubis.

Naast dit alles lopen er ook nog diverse studio 100 figuren rond in het park en zijn er tal van shows te aanschouwen. Vergeet tijdens een bezoekje ook niet te gaan zwemmen in Plopsaqua. Tijdens ons bezoek onlangs was K3 die dag te gast in het park. De beelden van de video werden gemaakt door Themeparkfreak Bob.

Uiteraard kan je niet anders dan een leuk K3 liedje te kiezen als achtergrondmuziek. Veel kijkplezier.