Binnenkort nieuwe XXL coaster op Duitse kermissen

De Duitse kermisexploitant Thilo Janßen heeft grootse plannen met zijn Wilde Muis achtbaan. Janßen wil namelijk de Crazy Mouse spectaculair gaan uitbreiden. De uitbreiding is gepland voor 2019!

 

Wie de Crazy Mouse van Thilo Janßen nog wil doen in zijn huidige vorm, moet er snel bij zijn. 2018 wordt namelijk het laatste jaar voor de achtbaan want deze zal tegen 2019 een heuse remake krijgen. De achtbaan zal namelijk uitgebreid worden tot “die große Crazy Mouse”, dat staat te lezen op de Facebook pagina van de exploitant.

 

 

Hoe de uitbreiding er exact komt uit te zien wordt voorlopig nog niet verteld, maar alles wijst op een grote XXL transformatie. Een dergelijk transformatie werd ook al eerder gedaan in 2012 bij de Wilde Maus van de Duitse exploitant Max Eberhard die omgedoopt werd tot de Wilde Maus XXL. Ook de Nederlandse exploitant Buwalda veranderd haar Crazy Mouse achtbaan in 2014 naar de Spinning Coaster XXL, hiermee was het de eerste Spinning Wild Mouse die een dergelijke uitbreiding kreeg.

De Crazy Mouse van Thilo Janßen is eveneens een Spinning Wild Mouse en zou daarmee de tweede in zijn soort worden. Janßen bevestigd ondertussen op zijn Facebook pagina dat de Crazy Mouse in 2018 nog gewoon zal rondtoeren. Het project zit nu in de planningsfase maar zal tegen 2019 klaar zijn.

 

 

Bron: Thilo Janßen