Dit worden de attracties van Peppa Pig gebied in Gardaland

Onlangs kondigde het Italiaanse Gardaland aan een volledig nieuw themagebied te openen in het teken van het tekenfilmfiguurtje Peppa Pig. Het bleef even afwachten om te weten welke attracties dit gebied precies zal krijgen, maar ondertussen kwam er een nieuwe concepttekening online, waarop we de drie attracties kunnen ontdekken.

 

Peppa Pig Land, zoals de zone gaat noemen, zal in de loop van 2018 geopend worden in Gardaland. Deze zone komt te liggen naast Fantasy Kingdom. Het wordt voor het park een uitbreiding op het kinderaanbod. Momenteel kunnen deze al terecht in Prezzemolo Land en Kung Fu Panda Academy.

Het bleef even wachten om te ontdekken welke attracties er precies zouden komen, maar op een nieuwe concepttekening kunnen we de drie attracties ontdekken. De eerste wordt een Ballon Tower, vermoedelijk van de fabrikant Zamperla.

 

 

De tweede attractie zal een draaimolen op water worden, vergelijkbaar met Tolly Molly in Toverland of de Eendjes in de Plopsa-parken. De exemplaren in ons voorbeeld werden gebouwd door Metalbau Emmeln. Of deze in Gardaland door dezelfde bouwer geleverd worden, is momenteel nog niet bekend.

 

 

De derde attractie wordt een rondritje met een treintje. Welke bouwer hiervoor in aanmerking kwam is voorlopig niet duidelijk.

 

Bron en foto: Gardaland