Cavallino Matto opent een dinogebied met boottochtje

Het Toscaanse pretpark Cavallino Matto opent volgend jaar een nieuw themagebied dat je meeneemt naar de wereld van de dinosaurussen. In het gebied zal het boottochtje Jurassic River geopend worden dat je meeneemt langs replica’s van de dieren.

 

Het Toscaanse pretpark wil behalve vertier ook educatie aanbieden aan de kinderen die het park bezoeken. Om die reden opent het park een gloednieuw themagebied, waar men de wereld van de dinosaurussen kan ontdekken.

Middenin het bosrijke park zullen deze prehistorische dieren weer tot leven komen als levensechte animatronics. Je kunt er de brontosaurus en zelfs de gevreesde tyrannosaurus rex ontdekken. Om dit project zo correct mogelijk te houden wordt er samengewerkt met een groep wetenschappers en profesoren.

Wie het gebied betreedt, komt terecht op een opgravingssite, waar men skeletten en voetafdrukken gevonden heeft. In het gebied kan men ook plaatsnemen in Jurassic River. Deze boottocht neemt je mee langs levensgrote replica’s en animatronics, maar ook langs wilde watervallen.

 

Bron en foto: Cavallino Matto