Wordt ‘Can Can Coaster’ de naam van nieuwe VR achtbaan in Europa-Park?

De indoorachtbaan Eurosat ondergaat momenteel een grote renovatie in Europa-Park. De achtbaan wordt volledig afgebroken en er komt een nieuw exemplaar in de plaats. Hiervoor werd de grote typerende bol, waarin de achtbaan te vinden is, deels afgebroken. Mack Media liet onlangs de naam ‘Eurosat Can Can Coaster’ registreren, wat er op wijst dat dit de naam van de VR versie wordt.

 

Op 5 november sloot de “oude” Eurosat de deuren in Europa-Park. Tijdens de winterperiode zal de volledige track vervangen worden, alsook de treintjes. Verder zullen er twee instapstations komen, eentje voor een normale rit en eentje voor een rit met Virtual Reality. Op deze manier wil men een volledig nieuwe beleving toevoegen. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, werd de grote bol ontmanteld.

Mack Media heeft een afbeelding met het opschrift “Eurosat Can Can Coaster” als handelsmerk geregistreerd bij het Duitse octrooi- en merkenbureau. Het bedrijf was al verantwoordelijk voor alle VR-films van Europa-Park.

De Can Can is een zeer gekende dans en muziek uit Parijs. Wij kennen die voornamelijk uit de Moulin Rouge, die mee in de gevel van de achtbaan verwerkt wordt.

 

 

De vernieuwde achtbaan wordt opnieuw vervaardigd door Mack Rides, het bedrijf achter het park. Mack Rides zal voor de vernieuwing gebruik maken van hun nieuw track type. Als alles goed verloopt, opent de nieuwe achtbaan in de zomer van 2018.

 

Bron: Parkerlebnis

Foto’s: Mack Media, Michael Mack