Kabouter Plop viert 20e verjaardag in Plopsaland De Panne

Kabouter Plop is jarig en dat moet gevierd worden. Tijdens de weekends van 11 tot en met 26 november kunnen bezoekers terecht in Plopsaland De Panne voor de feestelijke ‘Verjaardagsparty voor Plop’. Plopsa slaat hiervoor de handen ineen met VTM KIDS.

 

20 jaar geleden verscheen Plop voor het eerst op het scherm. Dit historisch moment wordt in Plopsaland De Panne gevierd met de ‘Verjaardagsparty voor Plop’. Hiervoor werkt Plopsa samen met VTM KIDS, de overkoepelende benaming voor de zenders KADET en VTM KZOOM, waarop Plop uitgezonden wordt. Bezoekers kunnen tijdens deze weekends genieten van een knettergekke Plop Show waarin Kabouter Plop en Klus samen met de kinderen op zoek gaan naar het leukste Ploplied voor het magische Kabouterbal. Daarnaast zorgt VTM KIDS voor enkele leuke extra’s zoals een photobooth en een kleuractiviteit.

De Plop-fans krijgen ook de kans om Kabouter Plop en Klus te bewonderen tijdens de Plopsa Parade die doorheen het hele park trekt. De dag wordt afgesloten op de Kiosk, waar een spetterend feest met verrassingsdans plaatsvindt om Plop extra in de bloemetjes te zetten.

 

Sinterklaas ook van de partij

De Sint is, tijdens de weekends van de ‘Verjaardagsparty voor Plop’, ook aanwezig op het volledig gethematiseerde Sinterklaasplein in het park. Kinderen kunnen hun verlanglijstje persoonlijk aan Sinterklaas komen afgeven en plaats nemen op zijn troon terwijl gekke danspieten voor de nodige animatie zorgen. Voor wie niet aanwezig kan zijn in Plopsaland De Panne om Sinterklaas te ontmoeten, is er geen reden tot paniek want de Sint trekt op 18, 19 en 25 november en 2 en 3 december nog naar Plopsa Indoor Hasselt voor een te gek sinterklaasfeest.