Fotoalbum: Bobbejaanland – Halloween 2017

De Themeparkfreaks bezochten de eerste Halloween nocturne die Bobbejaanland dit jaar organiseerde. Dit jaar zal het park maar liefst vier nocturnes houden, wat de drukte een beetje kan spreiden, iets wat zeer positief is. Dit populaire evenement groeit elk jaar een beetje. Ook dit jaar konden we de nodige nieuwigheden ontdekken. Een van die nieuwigheden (en meteen een topper van jewelste) was de Scare Zone Childhood Fears. Deze zone wordt georganiseerd in het indoorgebied Kinderland, dat voor de gelegenheid omgedoopt wordt tot een plek waar nachtmerries tot leven komen, een unieke en vooral super ervaring. De tweede nieuwigheid was de Maze Sonar, waarbij je een onderzeeër betreed, die je naar een veilige plek moet brengen, weg van de wereld die door zure regen en radioactieve straling onleefbaar geworden is. Ook deze maze werd sterk uitgewerkt en kon ons zeker overtuigen. De twee andere mazes The Doll Factory, waar dokters op zoek gaan naar ledematen om te transplanteren en Bazaar Bizar, waar clowns je niet aan het lachen brengen, maar je wel de stuipen op het lijf jagen.