Tripsdrill voor derde keer uitgeroepen tot beste Europese themapark

Driemaal is scheepsrecht voor Erlebnispark Tripsdrill te Cleebronn. Na 2015 en 2016, kreeg het park ook in 2017 de European Star Award voor Europa’s beste themapark. Tripsdrill kon dus haar titel behouden bij de Parcscout Plus Award.

 

Voor de derde keer op rij kon Tripsdrill de jury overtuigen van de European Star Award en als winnaar uit de bus komen in de categorie Beste Europese themapark (met minder dan 1 miljoen bezoekers). Managing Director Helmut en Roland Fischer mochten de trofee persoonlijk ontvangen tijdens een ceremonie op de European Attractions Show in Berlijn. Helmut Fisher vertelt zeer blij te zijn met deze eer: “We hadden al de eer in 2015 in Gothenburg en in 2016 in Barcelona deze belangrijke award te ontvangen. Dit is het beste bewijs dat ons unieke concept van kwaliteit, originaliteit en het authentieke, zowel de bezoekers als de professionelen weet te overtuigen.”

De European Star Award wordt jaarlijks uitgereikt op de eerste avond van de Euro Attractions Show, een belangrijke beurs voor de entertainmentindustrie. Deze uitreiking wordt georganiseerd door Kirmes & Park Revue, een gespecialiseerd magazine. Een internationale en onafhankelijke jury van experten kiezen in dertien categorieën een top tien. Deze award wordt beschouwd als de oscar voor de entertainmentindustrie.

Ook werd door Parkscout de Parkscout Plus award uitgereikt. Deze werd voor het eerst uitgereikt en werd aan Tripsdrill overhandigd voor de mix aan traditie, beleving en innovatie.

 

Bron en foto: Tripsdrill