Huwelijksaanzoek in Walibi Holland tijdens de Halloween Fright Nights

Een uniek moment was het zondag tijdens de Halloween Fright Nights in het Nederlandse pretpark Walibi Holland. Een jongeman vroeg zijn vriendin ten huwelijk onder het toezien van de populaire griezel ‘Eddie de Clown’.

 

Op de laatste dag van de Halloween Fright Nights werd een jongedame plotseling verrast door haar vriend. Het meisje was aan het aanschuiven om met Eddie de Clown op de foto te kunnen. Toen het haar beurt was kwam haar vriend van achter de schermen naar voren. Hij ging op zijn knieën en vroeg haar ten huwelijk. De jongedame wist niet eens dat haar vriend in het park was en was compleet overdonderd door de gebeurtenis. Met tranen van geluk zei ze meteen ‘ja’, waardoor het feest echt kon beginnen.

“Ik zie traantjes! Wat fantastisch!” roept Eddie de Clown naar de enthousiaste menigte. Vervolgens schiet de horrorclown confetti de lucht in en haalt de jongeman een ring tevoorschijn. “Zo, die is niet van de Hema” grapt Eddie de Clown nog, waarmee hij bedoeld dat het een dure ring is.

 

 

Video: Themeparkfreaks