Magische Halloween in Djurs Sommerland

In het Deense Djurs Sommerland wordt van 14 tot 22 oktober een Halloweenevent georganiseerd. Het park werd volledig getooid in de herfstkleuren, waartussen pompoenen voor een oranje gloed zorgen.

 

Kijk uit naar een eng, leuk Halloween-evenement voor het hele gezin met indrukwekkende decoraties, outfits en leuke activiteiten. Ervaar een getransformeerd park met 25.000 pompoenen, ratelende skeletten en echte heksen.

Het park is tijdens deze periode alle dagen geopend van 10 tot 18 uur.

 

Djurs Sommerland biedt twee spookhuizen aan.

 

HekseSkolen – Heksenschool

Zwarte heksen nemen u mee op een reis doorheen 15 verschillende kamers, gevuld met hekserij, magische en zintuiglijke ervaringen. U krijgt een magische bril en ervaart magische en unieke 3D-effecten. Onderweg zult u mysterieuze heksen tegenkomen, zwevende letters en zoveel meer .

Kinderen jonger dan 8 jaar hebben alleen toegang tot de Heksenschool samen met een volwassene.

 

 

GræskarFabrikken – Pompoensoepfabriek

Een stormachtige nacht, een bliksemschicht en plotseling woedt er onrust in de GræskarFabrikken. Plotseling komen alle pompoenen tot leven. De ingrediënten voor de nieuwe soep komen allemaal tot leven.

Kinderen van 8-9 jaar hebben alleen toegang tot de GræskarFabrikken samen met een volwassene.