Het grootste Halloween-evenement van België stelt nieuw spookhuis voor

Van 14 oktober tot en met 5 november kan iedereen komen griezelen tijdens het grootste Halloween-evenement van België. Kinderen kunnen verborgen gevaren trotseren in een speciaal voor hen gecreëerde zone. Jongeren en volwassenen kunnen de schrik van hun leven beleven in spookhuis Bloc H waar ze uit een gevangenis moeten proberen te ontsnappen.

 

Tijdens het grootste Halloween-event van België is er een duidelijk verschil tussen dag en nacht, tussen een familiegerichte Halloween en een hardere Halloween. Overdag is het park geschikt voor families met kinderen, ’s nachts durven enkel de meest onbevreesde bezoekers het park betreden. 300 monsters lopen er rond in 7 spookhuizen, 5 scare zones en 2 kids zones en in alle mogelijke uithoeken van het park.

 

 

Enjoy the day …

Tot 17 uur kunnen kinderen wandelen door een doolhof en in een speciaal voor hen ontworpen zone, waar stuntmannen, steampunk cowboys en zelfs een vreemde ruiter te paard hen opwachten. Een magisch spektakel zal hen vastnagelen aan de grond – of eerder laten zweven in de lucht?

 

… Twilight …

Vanaf 17 uur nemen allerlei monsters, zombies en andere slechteriken bezit van het park. Een reusachtige spin met lange poten zal ook deel uitmaken van deze monsterlijke parade. Gevoelige zieltjes verlaten dan best het park … tenzij ze hun ergste nachtmerrie willen beleven!

 

… fear the night

Vanaf 18 uur heerst de terror over het park: dan komen de meest bloedige en verschrikkelijke monsters te voorschijn. Naast uitzonderlijke spookhuizen zijn er ook verschillende huiveringwekkende zones die de bezoeker de longen uit zijn lijf zullen doen schreeuwen. Later in de avond is er ook een mystiek vuurspektakel voorzien.

 

Halloween vindt plaats op 14 en 15, 21 en 22 oktober en elke dag van de herfstvakantie (van 28 oktober tot en met 5 november). Er zijn 8 nocturnes (incl.het day/night concept) op 21, 28, 29, 30 en 31 oktober, en op 1, 3 et 4 november.

 

Ontdek hier de Scarezones en Horror Mazes.