Tweede nieuwe attractie bekend voor Walibi Rhône-Alpes

Eerder maakte Walibi Rhône-Alpes al bekend dat er in 2018 een volledig nieuw themagebied met drie nieuwe attracties zou openen. De naam van het nieuwe gebied zou Festival City zijn. Onlangs kwam naar buiten dat de eerste nieuwe attractie een ballonmolen wordt. Nu weten we ook wat de tweede wordt.

 

Walibi Rhône-Alpes blijft doorgaan met vernieuwen. Nadat vorig jaar al de nieuwe zone rond de houten achtbaan Timber opende, zal ook volgend jaar een nieuwe zone en nieuwe ingang geopend worden. De nieuwe zone krijgt de naam Festival City.

In deze zone komen drie nieuwe attracties, een ballonmolen, die al eerder werd bekendgemaakt. Nu weten we ook dat de tweede attractie een Rock&Tug attractie wordt.

Op het nieuws over de derde attractie is het nog even wachten.

 

 

Bron en foto: Walibi Rhône-Alpes