Halloween en Goofy’s Skeletoon Street Party voor Disneyland Paris

 

Vanaf 1 oktober 2017 wordt het spannend in het Disneyland Park tijdens twee speciale belevingen: Halloween, met de terugkeer van de Disney Schurken, en Goofy’s Skeletoon Street Party, een vrolijk kleurrijk feest in Frontierland waar Goofy samen met de skeletten een feestje viert….

 

Goofy’s Skeletoon Street Party

Wie zei dat oktober alleen leuk is om te griezelen? In oktober vieren we een kleurrijk feest vol plezier in Frontierland: Goofy’s Skeletoon Street Party! Samen met felgekleurde en grappige skeletten nodigt Goofy je uit om mee te feesten. Voor de eerste keer in Disneyland Paris doen José Carioca en Panchito Pistoles, de sidekicks van Donald uit de film De Drie Caballeros, ook mee! Ten slotte kan je Mickey en Minnie ontmoeten in hun kleurrijke outfit!  

 

Halloween en de Disney Schurken

In het Disneyland Park ontdek je tijdens Halloween een nieuwe parade: Mickey’s Halloween Tricycle Gang. De Disney Schurken en andere Disney Figuren doen mee en zullen je doen huiveren en lachen op hun eigenaardige driewielers. Iedere dag te zien op Main Street, U.S.A.

Als je ze wilt/durft te bezoeken, dan zijn de ontmoetingen met de Disney Schurken iets voor jou! In Fantasyland ontmoet je de Heks uit Sneeuwwitje, de Hartenkoningin (Alice in Wonderland) en natuurlijk Maleficent (Doornroosje). Jafar (Aladdin) en Kapitein Haak (Peter Pan) zijn te zien in Adventureland en ten slotte maakt Cruella de Ville (101 Dalmatiërs) haar opwachting in het Walt Disney Studios Park.

 

In Frontierland kan je daarnaast genieten van héél veel pompoenen en andere spookachtige decoraties– dé perfecte plek om Halloween te vieren dus. Hier vind je ook Katrien, die zich vermomd heeft als heks.

 

Kom naar Disneyland Paris van 1 oktober t/m 5 november 2017 voor een dubbele portie plezier tijdens Halloween en Goofy’s Skeletoon Street Party.