Een eerste blik op Pandora – The World of Avatar

In het Amerikaanse Animal Kingdom park, onderdeel van het Disneyresort in Orlando, opent op 27 mei het gloednieuwe gebied Pandora – The World of Avatar. In dit gebied worden de bezoekers volledig ondergedompeld in de sfeer van de film Avatar. De media konden het gebied onlangs al ontdekken.

 

Pandora – The World of Avatar wordt bijna geopend, maar enkele gelukkigen konden onlangs het gebied al gaan ontdekken. Zo ook de mensen van Theme Park Review die enkele filmpjes en foto’s deelden.

 

 

Pandora – The World of Avatar zal twee attracties tellen. Een daarvan is de boottocht Na’vi River Journey. Bij deze attractie maak je een tochtje over een betoverende rivier met fluorescente beplanting.

 

 

Aan het einde van de rit wacht Shaman op je, die haar kunsten toont. Een prachtige animatronic, die ongezien is in eender welk park.

Avatar Flight of Passage is een zogenaamd Flying Theater, waarbij je op de rug van een Banshee de wereld van Avatar kan ontdekken. De wachtrij neemt je volledig mee in het verhaal, waarbij slechteriken experimenten uitvoerden.

 

 

Heel wat foto’s van de prachtige zone:

Bron en foto’s: Themeparkreview

Filmpjes: Themeparkreview, Inside The Magic