Officiële start van de 25ste verjaardag van Disneyland Paris

Het belooft een spannend jaar vol verrassingen en nieuwigheden te worden. Wat staat er allemaal te gebeuren? Neem een kijkje naar het schitterende programma, met onder andere de opening van de nieuwe Star Wars attractie Star Tours: The Adventures Continue, de gloednieuwe parade Disney Stars on Parade en de spectaculaire avondshow Disney Illuminations.

Dit weekend was de magische verjaardag en meteen ook de officiële start van het feestelijke jaar. Tal van internationale en Belgische beroemdheden waren aanwezig om met Disneyland® Paris het verjaardag-jaar feestelijk in te zetten.

Karen Damen, Astrid Coppens, Annelien Coorevits, James Cooke, Loïc Nottet, Alice on the Roof, Olympisch medaillewinnaar Nafissatou Thiam en hun gezin hadden de opportuniteit om samen met Mickey en Minnie Mouse de 25ste Verjaardag te vieren! R&b-ster John Legend (*) luidde met een prachtig verrassingsoptreden de gloednieuwe Disney Illuminatons in. Ook Desperate Housewives actrice Teri ‘Susan’ Hatcher (*) verraste de parkbezoekers met een acte de présence.

Bron en foto’s: Disneyland Paris