Disney vernieuwt Star Tours naar aanleiding 25-jarig jubileum

Onlangs sloot Disneyland Parijs de simulator Star Tours. Dit jaar wordt het park 25 jaar en dat viert het met een volledig nieuwe versie van de attractie Star Tours.

 

Om zijn 25ste verjaardag te vieren, biedt Disneyland Parijs de bezoeker een nieuwe versie van de attractie Star Tours aan. De simulator werd volledig opnieuw ontworpen. Niet alleen de binnen- en de buitenkant veranderen, ook de naam. Binnenkort zal de attractie door het leven gaan als “Star Tours: The Adventure Continues”.

Als alles volgens plan verloopt, dan opent Star Tours: The Adventure Continues op 26 maart 2017.
Dat het een geheel nieuwe ervaring wordt, dat staat vast. Er zullen ontelbare nieuwe landschappen worden opgenomen in de nieuwe film, maar ook nieuwe bestuurders, nieuwe personages die hun opwachting maken en uiteraard een nieuwe technologie … en dat alles in 3D.

Nieuw is ook het feit dat er meer dan 70 verschillende vluchtcombinaties zijn, geen enkele reis zal dus dezelfde zijn. Hiermee wordt de herhalingswaarde van de attractie stevig opgewaardeerd.
Je weet dus nooit waar de Force je mee naartoe neemt, misschien naar de Jedi Temple, Jakku, Naboo, Hoth, Tatooine of de Death Star? Ontdek het binnenkort zelf in Star Tours: The Adventure Continues.

Met deftige flightsimulatortechnologie, een digitale 3D-projector, audio-animatronics, epische muziek en speciale effecten in de cockpit heeft deze attractie alvast alles in huis om een topper te worden.
Wij zijn alvast reuzebenieuwd naar het eindresultaat.

In de 3D-film worden elementen uit het gehele Star Wars-universum gebruikt uit de episodes I tot en met VII.

De gondels hebben de vorm van een StarSpeeder 1000 en worden bestuurd door een droid AC-38.
C-3PO ontvangt de bezoekers in het controlecentrum.

Om de themazone compleet te maken, bouwt Disneyland Parijs ook een andere attractie volledig om. Het gaat hier om Space Mountain: Mission 2. Deze gaat binnenkort door het leven als Star Wars Hyperspace Mountain en zal, net zoals Star Tours: The Adventure Continues, heel wat elementen van deze bekende filmreeks bevatten.

 

Bron: Disneyland Paris News