Bobbejaanland pakt uit met een stuntshow

In Bobbejaanland zullen we dit jaar een gloednieuwe stuntshow kunnen ontdekken. Het park belooft een show vol stunts en tricks, piepende banden en veel meer. De show zal de naam “Wicked Wheels” krijgen.

 

Beleef deze zomer de gloednieuwe stuntshow Wicked Wheels! Denk: epische car tricks, piepende banden, geschifte drifts en sensationele special effects. Leer de termen two-wheeling, backflips of handbrake turn alvast vanbuiten. Geen enkele stunt blijft gespaard! Een spectaculaire show van auto’s en motors die door vlammen de lucht in vliegen en knappe tricks uitvoeren. Je waant je bijna op een filmset in Hollywood!

Zo kondigt Bobbejaanland de gloednieuwe show aan. De show zal te zien zijn tijdens de zomervakantie vanaf 8 juli tot en met 27 augustus.

 

Bron en foto: Bobbejaanland