25e verjaardag van Disneyland Paris – In de spotlights: Twee nieuwe shows voor het Kasteel van Doornroosje

25e verjaardag. Starlit Waltz

Vanaf 26 maart 2017 nodigt het Disneyland Park jong en oud uit om te genieten van twee nieuwe shows ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Disneyland Paris en de magie van Disney: Mickey presents “Happy Anniversary Disneyland Paris” en The Starlit Princess Waltz.

 

Mickey presents “Happy Anniversary Disneyland Paris”

Mickey schittert in zijn blauwe en zilveren smoking in de nieuwe show die speciaal voor de 25e verjaardag is ontworpen: Mickey presents “Happy Anniversary Disneyland Paris”. Mickey heeft een grote verrassing voorbereid voor het Kasteel van Doornroosje en heeft al zijn vrienden uitgenodigd voor een onvergetelijk verjaardagsfeest. Op vrolijke muziek verschijnt Mickey bovenaan de trap van een stralend kristallen kasteel. Hij vraagt zijn Disney vrienden en de gasten om samen met hem in koor “Happy Anniversary Disneyland Paris” te zingen. Een schitterende show die niet mag ontbreken bij het vieren van een uniek jubileum.

“Het gebeurt heel zelden dat ik zo veel Disney Figuren samen in één show mag regisseren,” onthult show director Emmanuel Lenormand. “Het is belangrijk om, net als in een musical, als het ware een grote foto te maken en daarbij de persoonlijkheid van elk Figuur te respecteren. Niemand kan een grootsere entree maken dan Mickey!” Mickey presents “Happy Anniversary Disneyland Paris” zal vanaf 26 maart 2017 verschillende keren per dag te zien zijn op het Royal Castle Stage in het Disneyland Park.

 

The Starlit Princess Waltz

Op ditzelfde podium zal ook een andere show te zien zijn: een levensecht magisch bal dat de dromen van elke prinses zal laten uitkomen. Met een vleugje magie van haar toverstaf heeft Tinkerbell het Royal Castle Stage omgetoverd tot een betoverende balzaal waar alle Disney Prinsessen hun mooiste dans zullen maken. Doornroosje, Ariël, Belle, Sneeuwwitje, Assepoester, Jasmine, Rapunzel en Tiana, gekleed in prachtige baljurken, creëren een magisch moment op de melodie van een romantische fanfare. Het Kasteel van Doornroosje en de spectaculaire fonteinen schitteren op de achtergrond als een uniek decor.

“Eén van de nummers in de show heet “Every Girl can be A Princess”. Dat is exact het gevoel dat we willen overbrengen tijdens onze 25e verjaardag. We willen dat de meisjes in het publiek zich, net zoals de acht Disney Prinsessen op het podium, als echte prinsessen voelen.” lacht Show Director Amanda Cahen.  The Starlit Princess Waltz zal verschillende keren per dag te zien zijn op het Royal Castle Stage in het Disneyland Park.

 

Bezoekers kunnen genieten van twee verschillende shows op verschillende tijdstippen

Mickey presents “Happy Anniversary Disneyland® Paris” en The Starlit Princess Waltz vinden plaats voor het Kasteel van Doornroosje. “Een unieke locatie die het Disneyland Park symboliseert,” legt Emmanuel Lenormand uit. In overeenstemming met de programmatie van de shows, zullen bezoekers dus kunnen genieten van deze twee magische shows, op éénzelfde locatie tijdens de 25e verjaardag.