25e verjaardag van Disneyland Paris – In de spotlights: Star Tours: The Adventures Continue

Om haar 25e verjaardag te vieren, pakt Disneyland Paris uit met een volledig vernieuwde versie van de Star Tours attractie – Star Tours: The Adventures Continue*

25 jaar geleden opende het Disneyland Park voor het eerst haar deuren aan rand van Parijs en bood miljoenen Europeanen de mogelijkheid om te genieten van buitengewone ervaringen. Sinds Star Tours voor het eerst verscheen in Discoveryland, heeft het zich vrijwel meteen

ontpopt tot een iconische attractie. Haar missie: de bezoekers meenemen op een spectaculaire reis naar het hart van de Star WarsTM films.  Vanaf 26 maart 2017 heeft Star Tours: The Adventures Continue* heel wat verrassingen in petto met een volledig nieuwe ervaring, nieuwe bestemmingen, een nieuwe piloot, nieuwe personages en nog veel meer. De attractie keert terug met een gloednieuwe, unieke en intergalactische reis in 3D.

 

Nieuwe avonturen in 3D om een galaxy far, far away beter te verkennen…

Star Tours: The Adventures Continue* kondigt de komst aan van een groot aantal nieuwe scènes uit de Star WarsTM saga. Met meer dan 70 verschillende missiecombinaties is iedere vlucht uniek. Bezoekers weten nooit waar de Force hen mee naartoe zal nemen. Elke bestemming biedt z’n eigen verrassingen, met avonturen door de werelden van Jakku, Naboo, Hoth, Tatooine, de Death Star en veel meer. Bezoekers reizen door de galaxy met een nieuwe piloot, de enige echte C-3PO! Onderweg komen ze helden tegen die ze tot nu toe nog nooit ontmoet hebben. En kijk uit voor Darth Vader. Elk verhaal, avontuur en onverwachte wendig is willekeurig om ervoor te zorgen dat bezoekers keer op keer van een originele ervaring kunnen genieten.

 

Totale onderdompeling in een intergalactisch universum en een vlucht boordevol avontuur

Met de allernieuwste technologie, vluchtsimulators, digital 3D, Audio-Animatronics personages, special effecten in de cockpit en epische muziek worden bezoekers volledig ondergedompeld in het universum van de Star WarsTMfilms. Inclusief de Episodes I tot en met VII. Ze worden klaargestoomd om de Rebellion te vervoeren aan boord van een Starspeeder 1000. Dit ruimteschip is bedoeld om bestuurd te worden door een droid AC-38 maar uiteindelijk neemt C-3PO het stuur over bij vertrek. Vanaf dit punt volgen er alleen nog maar meer verrassingen, zoals onder andere een ontmoeting met Princess Leia, Yoda, Boba Fett en nog vele anderen. Eén ding is zeker: elke vlucht wordt een onvergetelijke ervaring!

 

Star Tours: The Adventures Continue*  verenigt Star WarsTM helden, schurken, planeten, gevechten, ruimteschepen en nog meer droids dan ooit te voren! Bezoek op 26 maart 2017 Discoveryland in het Disneyland Park en may the Force be with You!