TripAdvisor: 4 hotels van Europa-Park in Duitse familiehotel-top 10

TripAdvisor, de grootste reiswebsite ter wereld, heeft in januari voor de 15e keer de Travelers’ Choice Awards voor familiehotels uitgereikt. Het hotel resort van Europa-Park wist op maar liefst vier plaatsen in de Duitse top 10 beslag te leggen. Hotel “Bell Rock” ontving ‘brons’, gevolgd door hotel “Colosseo”. Op plaats zeven eindigde hotel “El Andaluz” en een trapje lager hotel “Castillo Alcazar”. Europa-Park ontving onlangs ook de Travelers’ Choice Award van TripAdvisor voor beste attractiepark van Europa.

 

Jaarlijks stelt TripAdvisor per land een lijst samen van beste familiehotels. Deze ranking komt tot stand door de miljoenen beoordelingen en commentaren op deze beoordelingssite. De beoordelingen van families worden in de categorie ‘familiehotels’ zwaarder meegerekend.  Ook Nederlanders en Belgen spreken vol lof over de Europa-Park-hotels. Zo schrijft Jacco Paul over het winnende hotel: “Mooi hotel, erg leuk thema, New England stijl, prachtig ingericht, groots, gezellige terrassen, super restaurants, showcooking, avondvullend dineren compleet met live muziek afgewisseld met shows en waterspektakel.” Ook Bart uit Eeklo spreekt over een “zeer mooi en proper hotel. Vriendelijk behulpzaam personeel. Het eten was er zeer lekker verzorgd en uitgebreid! Mooie kamers en dichtbij Europa-Park. Zwembad was heel aangenaam. We komen zeker terug.”

 

De ranglijst van de Europa-Park-hotels ziet er als volgt uit:

3e plaats: Hotel “Bell Rock”

4e plaats: Hotel “Colosseo”

7e plaats: Hotel “El Andaluz”

8e plaats: Hotel “Castillo Alcazar”

Wij zijn enorm blij dat vier van onze hotels een plaatsje in de top 10 van familiehotels in Duitsland wisten te veroveren. We vinden het belangrijk dat grote en kleine gasten zich bij ons thuis voelen en een onvergetelijk verblijf hebben, aldus Thomas Mack, directeur/eigenaar van Europa-Park.

Evenals in het park is het Europese thema ook helemaal doorgetrokken in de vijf themahotels. In de 4-sterren-belevenishotels “Colosseo”,  “Castillo Alcazar”, “El Andaluz”, “Santa Isabel” en “Bell Rock” kunnen de gasten genieten van respectievelijk het Italiaanse “dolce vita”, het Spaanse temperament, het Portugese kloosterleven en de sferen van New England. Avontuurlijk ingestelde gasten overnachten in het Camp Resort met tipitenten, blokhutten en huifkarren of in de eigen caravan, tent of camper op de camping.

TripAdvisor is ’s werelds grootste beoordelingssite met 390 miljoen unieke bezoekers per maand en meer dan 430 miljoen beoordelingen en meningen die meer dan 6,8 miljoen accommodaties, restaurants en attracties omvatten. De website van TripAdvisor is in 49 landen beschikbaar.

 

Europa-Park opent haar poorten weer op 1 april 2017. Het zomerseizoen duurt tot en met 5 november. Het park is dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur, maar kan op drukkere dagen langer openblijven. De toegangsprijs voor een volwassene bedraagt 47 Euro, kinderen (4-11 jaar) betalen 40,50 Euro. Een tweedagenkaart kost 88,50 resp. 76 Euro.