Overnachten tussen de spoken in Heide Park

Met de komst van de nieuwe Ghostbusters attractie in 2017 stopt Heide Park enkele kamers van het Heide Park Abenteuerhotel in een Ghostbuster jasje. De kamers zijn al te boeken en vroegboekers krijgen een mooie korting.

 

Spokenjagers opgelet, in 2017 zullen de wereldberoemde Ghostbusters hun hoofdkwartier oprichten in het Heide Park Abenteuerhotel. Door de komst van de nieuwe attractie: Ghostbusters 5D – The Ultimate Ghost Hunt. De Ghostbusters nemen vier kamers over, waar ze hun materiaal opstellen. Tijdens het verblijf kunnen jong en oud avonturen beleven, die je nergens anders vind.

De kamers zullen plaats bieden aan zes personen, die samen met de Ghostbusters op missie trekken. Ze zullen op hun hoede moeten zijn, want de kans bestaat dat de spoken ze geen rustige nacht zullen gunnen. De kamers hebben stapelbedden en tweepersoonsbedden. Er is een badkamer aanwezig met regendouche en heel wat Ghostbuster uitrusting.

De nieuwe kamers worden in gebruik genomen vanaf het nieuwe seizoen van start gaat en kunnen nu al geboekt worden op www.heide-park.de.

 

 

Bron en foto: Heide Park