Godzilla komt naar Universal Studios Japan in 2017

Een gloednieuwe attractie, gebaseerd op de populaire Godzilla film franchise,  zal volgend jaar openen in Universal Studios Japan. De attractie met de naam Godzilla – The Real 4D, zal volgend jaar deel uitmaken van “Universal Cool Japan 2017”, een jaarlijks evenement dat gekenmerkt wordt door tal van nieuwe attracties. Dit jaar zal het park bijvoorbeeld uitpakken met Dragon Ball Z The Real 4D en diverse andere attracties die gethematiseerd worden naar bekende film franchises.

Godzilla – The Real 4D is een 4D-attractie die bezoekers confronteert met de almachtige Godzilla, die de stad verwoest. De bezoekers zullen versteld staan van de onvoorstelbare kracht en aanwezigheid van Godzilla en ze zullen absoluut ondersteboven zijn van de strijd die plaatsvindt. In dit origineel verhaal, exclusief gemaakt voor Universal Studios Japan zal je een ongelooflijk spannende ervaring beleven.

“Universal Cool Japan 2017” gaat van start op 13 januari, maar Godzilla – The Real 4D zal pas later dat jaar openen. Verschillende andere nieuwe attracties zullen ook verwacht worden maar deze zijn nog niet bekend gemaakt.

 

Foto: Universal Studios Japan
Bron: newsplusnotes