Themeparkfreaks zoekt jou!

Over Themeparkfreaks

Themeparkfreaks is een snelgroeiende website die zich voornamelijk focust op het nieuws over pret- en dierenparken in Europa en ver daarbuiten. Daarnaast bevat onze nieuwssite ook allerlei andere nevenprojecten. Denk maar aan fotoalbums, sfeerverslagen en nog veel meer. Themeparkfreaks werkt met vrijwilligers en door de toenemende positieve groei en bekendheid zijn wij op zoek naar vers bloed die samen met ons de passie van pret- en dierenparken deelt.

De functie (‘s)
Je belandt in een dynamisch team en op die manier sta je er nooit alleen voor. We zoeken vrijwilligers in verschillende teams. De functies die je kan invullen zijn uiteenlopend, zo zijn we opzoek naar de volgende vacatures:

Artikelschrijver (m/v)
Al onze nieuwsartikels schrijven we zelf, gebaseerd op betrouwbare bronnen. Dit kan gaan over het schrijven van artikels met nieuwsinhoud, geschiedenis en nog veel meer. Maar ook je eigen creativiteit en inspiratie mag je de vrije loop laten gaan in artikels zoals sfeerverslagen… Dus heb jij een vlotte pen en ben jij creatief aangelegd dan hebben we jouw nodig?

Journalist/fotograaf
Bij Themeparkfreaks staan pret- en dierenparken centraal, door het brengen van positieve nieuwsartikelen worden we vaak uitgenodigd op mooi verzorgde persevents. Tijdens een persevent is jouw functie om ervoor te zorgen dat je naar huis komt met een mooie collectie aan bruikbare foto’s, het noteren van al je bevindingen is zeer belangrijk om later hiervan een mooi artikel te schrijven.

Verbeteraars
Heb jij de Nederlandse taal onder de knie en heb jij een absolute talenknobbel? Dan zoeken wij jou! Als verbeteraar mag jij als eerste alle geschreven artikels onder de loep nemen en de taalfoutjes eruit filteren.

Wij vragen 
Personen die dezelfde passie delen zoals wij en die absoluut niet bang zijn om in een dynamisch team te werken.

Wij bieden 
Je komt in een team terecht met één passie ‘pret- en dierenparken’. Je wordt automatisch lid van Parktrips, een zusterorganisatie van Themeparkfreaks. Via Parktrips kan je allerlei tripjes meedoen in kleine vriendenkringen.
Je maakt ook kans om als journalist/fotograaf op pad gestuurd te worden naar persevents, waar je alles vanop de eerste rij kan beleven.

Jij biedt 
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
In team werken schrikt je niet af.
Afspraken en de werking intern van Themeparkfreaks naleven.

Jouw talent 
Je vindt het een uitdaging om zelfstandig je taken te vervullen en je houdt overzicht in hectische situaties. Daarnaast ben je accuraat.

Wie zijn wij 
Themeparkfreaks bestaat uit 6 staff leden die de werking van deze website garanderen. Daarnaast werken we nog met enkele vrijwilligers en free lance vrijwilligers die ons team versterken.

Wij hopen dat na het zien/lezen van deze leuke mogelijkheden, het begint te kriebelen om jouw passie te delen en je steentje bij te dragen  om ons team te versterken. Hebben we je overtuigd? Aarzel niet en neem contact met ons op via team@themeparkfreaks.eu