Meer info over het waterpark in Holiday park

Goed nieuws voor de fans van het Duitse Holiday Park. De Plopsa groep kondigde aan dat dit pretpark binnenkort een volledig nieuw indoor zwemparadijs mag verwachten, gelijkaardig aan het Belgische Plopsaqua.

 

De plannen gaan de goede richting uit voor het Duitse Plopsaqua.  Op een infoavond deze week werden de aanwezigen verder ingelicht over het zwembad. De gemeente zal deze maand haar beslissing nemen. Aan de buurtbewoners werden alvast piekfijn uitgelegd wat het park precies zal inhouden.

Het zwembad zal beschikken over een groot golfslagbad, prachtig versierd met een groot piratenschip. Verder zal de bezoeker hier ook kunnen vertoeven in wat het grootste bubbelbad ter wereld zal moeten worden.

Uiteraard zal men ook kunnen genieten van enkele glijbanen. De eerste glijbaan is de Disco Slide, een familieglijbaan met muziek en lichteffecten. De thrill seeker neemt best ook eens een kijkje bij de Sky Drop, een glijbaan met een vrije val effect  van 19m hoog in het begin van de rit. De derde glijbaan zal er eentje worden waar je moet plaatsnemen in een grote band voor een wervelende tocht naar beneden.

Zijn glijbanen toch niet zo je ding, maar je zoekt wel graag eens het avontuur op?  Waag je dan eens aan een afdaling in de wildwaterbaan.

Aan diegene die ook wel eens graag gewoonweg baantjes trekken is ook gedacht, zij kunnen terecht in het 25m lange sportbad. Naast het grote bad, zal er ook een klein badje voorzien worden, waar zwemlessen kunnen worden georganiseerd. De allerkleinsten kunnen hun eerste zwemervaringen opdoen in het speciale kinderbadje.

Voor de sportievelingen onder ons zullen er lessen ‘Aquajogging’ en ‘Aquagymnastiek’ worden georganiseerd.

Wanneer het zonnetje schijnt, kan je ook lekker verpozen op de ligweide buiten. Terwijl jij lekker ligt de zonnen kunnen de kinderen zich uitleven op de grote waterspeelplaats.
In het outdoor gedeelte zal ook gebruik kunnen gemaakt worden van een 25m sportbad en een verwarmd recreatief buitenbad. Dit laatste zal heel het jaar geopend zijn (het sportbad zal openen rond de paasperiode en sluiten eind september).

Voel je na al dat zwemmen een hongertje opkomen? Check dan zeker eens de snackbar/restaurant naast het zwembad.

13346556_1371096812906466_5816482954056244972_n

 

 

13315446_1371097122906435_201662354633692773_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Hollyinfo