Iris (12 jaar) wint DJ-wedstrijd Efteling Kids Radio

Afgelopen weekend was de grote finale van de Efteling Kids Radio DJ-wedstrijd. Een professionele jury, waaronder ervaren DJ’s als Erik de Zwart en Saskia Weerstand, is de afgelopen maanden op zoek gegaan naar kids die veel van muziek weten, een goede radiostem hebben en het leuk vinden om achter de knoppen in een radiostudio plaats te nemen. Bijna 200 enthousiaste inzendingen van kinderen uit Nederland en Vlaanderen volgden. Zij lieten in een aantal voorrondes hun creativiteit en radiotalent zien door middel van thuisopdrachten en Radio Challenges.

 

WinnaarIrisEftelingKidsDJwedstrijdDe finale van de Kids DJ-wedstrijd werd gewonnen door de 12-jarige Iris uit Hilversum. Iris krijgt o.a. haar eigen radioshow op Efteling Kids Radio en mag daarbij helemaal zelf de inhoud bepalen.

 

Efteling Kids Radio

Efteling Kids Radio is het enige landelijke radiostation dat zich speciaal richt op kinderen in de

leeftijd van 4 tot en met 10 jaar en is te beluisteren via de kabel, DAB+, op internet of de app.

De muziek op Efteling Kids Radio is een mix van actuele (kinder)hits, sprookjes, Efteling-muziek

en items zoals interviews uit de sprookjesachtige Wereld van de Efteling. Meer informatie op

eftelingkidsradio.nl.