Eifelpark Gondorf presenteert haar nieuwe breakdance

Het Duitse Eifelpark Gondorf investeert volop. Bezoekers zullen zich, naast de komst van een nieuw themagebied (de bouwplaats), een circusshow en een nieuwe roofvogelshow, mogen verheugen op een nieuwe sensationele attractie in 2016. Het park komt op de proppen met een klassieker onder de pretparkattracties, namelijk een breakdance.

 

De breakdance krijgt een plekje in het gezellige Western-themagebied. Naar verluid zal de naam ook gewoon Breakdance blijven. De attractie is echter geen eigendom van het park zelf, maar wel van Alexander Götzke, een kermisexploitant die ermee van kermis tot kermis reist. Voor bepaalde tijd zal hij zijn attractie dus ter beschikking stellen van het park. Vanaf 30 april tot en met 19 juni en vanaf 9 juli tot 28 augustus zal de breakdance in het park staan.

De attractie telt in totaal 16 gondels, waarin telkens 2 personen kunnen plaatsnemen. Dit attractietype heeft een grote bekendheid, denk maar aan de verschillende versies die rondtoeren op verscheidene kermissen doorheen Europa.

Verder biedt het park de bezoeker een 25 tal attracties aan, waaronder “Eifel Blitz”, een familiale achtbaan van de bouwer “DAL Amusement Rides Company”. De tweede achtbaan in het park kreeg de naam “Eifel Coaster”, een Alpine achtbaan van de bouwer Wiegand. Het park staat ook bekend voor zijn dierenpark met verschillende roofvogels, beren, steenbokken, herten en een kinderboerderij. Op een warme dag kan je lekker afkoelen in de splash battle “Gondorfer Piratenschlacht”. Ontdek ook de vele kinderattracties verspreid over het gehele park.