Beste pinksterweekend ooit voor Plopsa Indoor Coevorden!

Plopsa Indoor Coevorden blikt terug op een succesvol verlengd weekend. Het indoorpark ontving maar liefst 62% meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar.

 

Heel wat Plopsa-fans trokken afgelopen verlengd weekend naar Plopsa Indoor Coevorden. Maar liefst 62% meer bezoekers ten opzichte van het pinksterweekend vorig jaar genoten van een dagje uit in het indoorpark.

“Afgelopen verlengd weekend was voor Plopsa Indoor Coevorden het beste ooit! Nooit eerder ontvingen we zoveel bezoekers tijdens het pinksterweekend.”, zegt Patrik Van Grootel, Parkmanager van Plopsa Indoor Coevorden, opgetogen. “We zijn vanzelfsprekend erg tevreden met dit mooie resultaat. Uiteraard heeft het slechte weer van de voorbije dagen een handje geholpen. Met meer dan 20 indoorattracties genieten bezoekers immers ook bij slecht weer van een onbezorgd dagje uit in Plopsa Indoor Coevorden. Bij goed weer kan men dan weer terecht in onze ruime buitenzone. Daarnaast blijven ook onze dagelijkse liveshows een grote troef.”

 

Plopsa Indoor Coevorden is het hele jaar door open. Neem een kijkje op www.plopsaindoorcoevorden.nl voor de openingsuren en –dagen en meer info over de shows en evenementen.