De lente van Center Parks Vossemeren

Center Parcs De Vossemeren verwelkomt 400 vinken, 310 houtduiven, 305 waterhoenen, 270 mezen, 180 eekhoorntjes, 161 tortelduiven, 130 wilde eenden, 32 fazanten, 17 kraaien, 15 meerkoeten, 15 gaaien, 3 zwanen, vlinders, waterjuffen, en zo veel meer…

 

Nu de lente voor de deur staat, maakt de natuur zich op voor een periode van vernieuwing. De rijke fauna en flora die de cottages en parken van Center Parcs omringt, strekt zich soms uit over maar liefst 80 hectare aan ongerept natuurschoon, met bossen, heuvels en meren, een weelderige beplanting en talloze dieren.

 

Om deze periode van vernieuwing te vieren en de dieren welkom te heten, bracht Center Parcs De Vossemeren elk nieuw leven in kaart:

270 mezen, 400 vinken, 15 gaaien, 305 waterhoenen, 3 zwanen, 130 wilde eenden, 15 meerkoeten, 161 tortelduiven, 17 kraaien, 310 houtduiven, 32 fazanten, 180 eekhoorntjes en honderden vlinders, waterjuffers en andere geleedpotigen.

 

Maak tijdens de paasvakantie kennis met al deze dieren in hun natuurlijke omgeving.

Dit jaar nodigt Center Parcs u uit om Pasen met het hele gezin in één van onze parken te vieren. Kom de sfeer van Pasen opsnuiven bij Center Parcs, laat u verrassen door de paashaas, smul van de vele paaseieren en ontdek tal van leuke activiteiten voor jong en oud!

* Op zoek naar paaseieren: een uitgelezen kans om de kinderen een onvergetelijk verblijf te schenken, te midden van de natuur, waar duizenden kleine schatten van chocolade verborgen liggen. Mascotte Orry en de paashaas helpen de kleine lekkerbekken met plezier op weg.

* Kids Lente Parade: Een feestelijke, muzikale tocht met het hele gezin, in het gezelschap van Orry.

* Workshop paaseieren schilderen: de jonge kunstenaars in spe kunnen hun creativiteit de vrije loop laten. Zo gaat elk schildertalent naar huis met een eigen meesterwerk!

* Paasbrunch: de smaak van chocolade goed te pakken? Dan is op paaszondag en paasmaandag, een heerlijke paasbrunch zeker een aanrader!

 

Aangezien de cottages omringd worden door een rijke fauna en flora, kunnen de vakantiegangers volop genieten van het ontwaken van de natuur, al dan niet afgewisseld met een leuke sportactiviteit of animatie, binnen of buiten: www.centerparcs.be.