Efteling trakteert tijdens extra schrikkeldag

2016 is een bijzonder jaar. Niet alleen omdat Pinokkio in de lente zijn intrede zal doen in het Sprookjesbos van de Efteling, maar ook omdat het een schrikkeljaar is. We hebben dit jaar dus een extra dag om leuke dingen te doen, zoals een bezoek brengen aan de Efteling bijvoorbeeld. De Efteling biedt daarom op schrikkeldag, maandag 29 februari, 29% korting op het verblijf voor iedereen.

 

Het enige dat je hoeft te doen om van deze unieke korting gebruik te maken, is telefonisch reserveren via het nummer 0031 416 537 777 met vermelding van ‘schrikkeldag’. Het aanbod is geldig in het vakantiepark Efteling Bosrijk en in het Efteling Hotel voor een verblijf vanaf 29 februari. Alle info en voorwaarden kun je raadplegen op www.efteling.com/schrikkeldag.

 

366 dagen open
De Efteling ligt net over de grens bij Breda, nog geen uurtje rijden van Antwerpen, en is elke dag van het (schrikkel)jaar open. Kinderen tot vier jaar genieten gratis toegang. Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot de grootste toeristische bestemming van de Lage Landen, met naast het attractiepark ook het Efteling Hotel, het vakantiepark Efteling Bosrijk, het Efteling Theater en het Efteling Golfpark. Voor informatie of overnachtingen: tel. 0031 416 537 777 of www.efteling.com.