Zweinstein komt naar Hollywood op 7 april 2016

LUMOS MAXIMA!

Universal Studios Hollywood kondigt de komst aan van het iconische kasteel van Zweinstein.  Het is officieel: de toverwereld van Harry Potter zal op donderdag 7 april 2016 openen in Universal Studios Hollywood.

Dit langverwachte nieuws valt samen met de lancering van de betoverende campagne, die werd ontworpen om gasten mee te nemen in de magische wereld van Harry Potter.

De campagne is verankerd door een nieuwe tv-spot, ontworpen om spanning en enthousiasme op te bouwen.

Bij het maken van de spannende aankondiging verlichtte Universal Studios Hollywood kasteel Zweinstein om de komst van het themagebied aan te kondigen.

De nieuwe tv-spot kan je hier bekijken

 

Meer dan 5 jaar in de maak en geïnspireerd door J.K. Rowling’s meeslepende verhalen en personages wordt de wereld van Harry Potter meesterlijk nagebootst tot in het detail. Het themagebied zal het visuele landschap van de films herbergen met als hoogtepunt het kasteel van Zweinstein.

De toverwereld van Harry Potter zal gasten van alle leeftijden vervoeren naar de plaatsen die ze lezen in de bekende verhalen of hebben bekeken in de vele films.

Een conducteur die nieuwkomers verwelkomt, een pub vol met hongerige klanten maar ook attracties zoals Harry Potter and the Forbidden Journey en de familie coaster Flight of the Hippogriff zullen deel uitmaken van dit gebied.

Harry Potter and the Forbidden Journey wordt een ride gekenmerkt door hyperrealistische beelden die gasten onderdompelt in een boeiende verhaallijn.

De multidimensionale sensatie beschikt over een baanbrekende robotica systeem gecombineerd met uitgebreide actiescènes en meeslepende visuele effecten.

De Flight of the Hippogriff zal de eerste outdoor achtbaan worden van Universal Studios Hollywood.

Verder zal men kunnen genieten van het authentieke eten en drinken op meerdere locaties zoals de Three Broomsticks, Hog’s Head Pub evenals Magic Neep en Butterbeer carts.

Er zullen ook acht shops worden toegevoegd aan de wereld van Harry Potter waaronder Honeydukes, Ollivanders, Owl Post, Zonko’s Joke Shop, Wiseacre’s Wizarding Equipment, Dervish and Banges, Gladrags Wizardwear en Filch’s Emporium of Confiscated Goods.