Fort Fun gaat flink investeren

Fort Fun, gelegen in het Sauerland te Duitsland zag dit jaar een toename aan bezoekers en een omzetstijging van meer dan tien procent. Bovendien, werd de rentabiliteit van het park verhoogd met meer dan 100 procent. Na dit succes richt het team zich volop op de verdere ontwikkeling van het park. Om het park ook in de winter aantrekkelijk te maken, gaat men zomaar even €1.2 miljoen investeren.

In Fort Fun LABS zullen de kinderen op een speelse manier toch een vorm van educatie mee krijgen. LABS staat voor Leren, Actief, Bewegen, Spelen. Deze nieuwe indoorhal is een verdere uitbreiding van het indoor aanbod waaraan de afgelopen twee jaar al Funny Fox Bau en FoXDome werden toegevoegd.

In de winter is het skigebied, Fort Fun Winter World een trekpleister, maar met de nieuwe uitbreidingen zal er voor ieder wat wils te vinden zijn. Welke attracties of activiteiten er zullen te vinden zijn in de hal blijft nog even geheim.

Marketing Director Christine Schütte legt uit: “. We willen onze bezoekers een ruimte bieden waarin ze vrij kunnen bewegen, speels met elkaar dingen kunnen leren, maar ook aan wedstrijden kunnen deelnemen tegen elkaar” Sievering voegt eraan toe: “Kinderen hebben altijd de drang om te blijven bewegen, maar we merken de dag van vandaag dat door de digitalisering van het leven dit naar de achtergrond verdwijnt. In Fort Fun L.A.B.S. willen we deze energie opnieuw stimuleren en omzetten in positieve ervaringen. Het is een zeer innovatief concept met een totaal van zes nieuwe, interactieve elementen. ”

Christine Schutte voegt er nog aan toe: “Fort Fun LABS zal niet de enige nieuwigheid zijn in 2016, we hebben nog een verrassing in petto.

Verder zal in 2016 het Davy Crockett Camp omgedoopt worden tot Fort Fun Adventure Camp.

 

Foto: Themeparkfreaks