TPF-Filmpje: Mardi Gras Slagharen 2015

In deze artikelreeks van de Themeparkfreaks staan onze eigen filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende on-rides, parkfilmpjes en shows. In deze artikelreeks gaan wij wat uitleg geven over het filmpje dat je te zien krijgt. In dit filmpje trekken we Naar Slagharen, waar we Mardi Gras vierden.

sDe straten van Slagharen lopen vol met exotische dansers en danseressen, er klinkt zomerse muziek en alles is aangekleed in de typische bijhorende kleuren paars, groen en goud.

Mardi Gras, is letterlijk vertaald Vette Dinsdag, of zoals we het hier kennen Aswoensdag. Het is de laatste avond van Carnaval. En dat word over de hele wereld gevierd. Slagharen gaat de mosterd dus halen in New Orleans. En dat gaat dit western parkje goed af.

Het is een feit, dit is één van de leukste events die er is. Sfeer, muziek, zuiderse taferelen, en dat op een zonovergoten dag. Wat wil een mens nog meer. Reken daar nog eens een goed aanbod aan attracties bij en je dag kan niet meer stuk. En dan zwijgen we nog over ‘Thunderloop’, het paradepaardje van Slagharen, een echte Anton Schwarzkopf. De iconische Looping Star van Bobbejaanland was een vergelijkbare baan. Genieten van een ritje kan hieronder.

 

Bij een zomers dag, en een exotisch event hoort ook een zomers liedje bij. ‘El Mismo Sol’ van ‘Alvaro Solar’ is de keuze bij dit park filmpje.

Hopelijk krijg je het niet te warm van dit zomerse feestje.

 

Foto: Themeparkfreaks