O’Gliss Park wordt grootste waterpark van Frankrijk

In het dorpje Bernard, op 25 km van La Rouche sur Yon, zal in juni 2016 een nieuw waterpark openen. Het park zal op enkele kilometer van de zee gelegen zijn. Begin augustus zijn de werken gestart. Het belooft een enorm waterpark te worden.

Een groene oasis, zo wordt het park gepromoot door de ontwikkelaars van dit project. Een park met een prachtig waterpark maar ook met een prachtige tuin. Een park dat vrije tijd en milieu hoog in het vaandel draagt. Ongeveer 6 hectare groot. Van de buitenkant zal je niet vermoeden wat voor een speelterrein je zult ontdekken.

De tuin is tot in de details aangekleed. Er zullen maar liefst 12 grote glijbanen zijn. Bubbelbaden, wilde rivieren, zwembaden, waterspeeltuin. Alles zal aanwezig zijn. Maar het domein gaat nog groeien, zegt Mickaël Thibaud, de schepper van het park. Hoogstwaarschijnlijk zal er in de toekomst een vakantiepark gebouwd worden naast het zwembad.

Het waterpark zal opgedeeld worden in 4 delen: één voor kinderen, één voor families, één voor thrilseekers en het laatste zal heel weelderig aangekleed zijn. In het eerste vinden we een waterspeelplaats met verschillende waterpistolen en ook 4 glijbanen.

In de familieruimte zijn de zwembaden koning, hier zal je de ziel van de zee ontmoeten. Naast jacuzzi’s vind je hier ook een stormbad terug.

ob_9a6998_56

In het thrill-gedeelte zullen er 12 glijbanen verschijnen, waarvan 1 uniek voor Frankrijk. En een niet te onderschatten wilde rivier.

Elk deel zal zijn eigen sfeer en stijl hebben, de restaurants zullen dan weer verschillende thema’s hebben. Tapasbar voor op het strand, een traditioneel restaurant voor de kinderen en een discotheek voor het surfgedeelte van het park.

Bron:Wonderworldweb