Bellewaerde organiseert tweede Halloween Night

Op vrijdag 30 oktober opent Bellewaerde opnieuw de deuren van 18 uur tot 23 uur exclusief voor jongeren en jongvolwassenen. Tijdens deze tweede editie van de exclusieve avondopening gaat het er extra angstaanjagend aan toe. Meer dan 50 figuranten jagen bezoekers de stuipen op het lijf en de Haunted Houses en Scare Zones krijgen een horrorsausje over zich heen! Daarnaast zijn er maar liefst drie podia in het park waarop DJ’s het beste van zichzelf zullen geven.  Bellewaerde is voor één avond Kinderen Niet Toegelaten.

 BellewaerdeKNT

Bellewaerde KNT (Kinderen Niet Toegelaten), dat is een onvergetelijke avond voor jongeren en jongvolwassenen. Het Bellewaerde KNT-label betekent al het beste van Bellewaerde en nog véél meer. Dj’s, special effects, …. Tot en met nieuwe rides die we speciaal voor deze unieke avond gemaakt hebben!

Attracties en specials

Tijdens Halloween Night gaat het er extra heavy aan toe in Bellewaerde! Meer dan 50 halloween figuren jagen je de stuipen op het lijf. De bestaande Halloween Haunted Houses krijgen een extra horrorsausje over zich heen en verschillende scare zones worden toegevoegd in het park!

Dj-Sets op 3 podia

Dit jaar zijn er maar liefst drie podia doorheen het park met DJ-sets met special effects van onder andere Dimaro, DJ X-Tof, Laurent Wery, DJ Neon en vele andere.

Nieuw dit jaar is het speciaal gebouwde Scream Stage in de Canada-zone van het park. Dit podium zal gebouwd worden in het bassin van de Niagara-attractie. Verschillende DJ’s zullen er het beste van zichzelf geven, terwijl de attractie op volle toeren draait!

 Praktisch

Bellewaerde KNT – Halloween Night gaat door op vrijdag 30 oktober van 18 uur tot 23 uur. Tickets zijn enkel online te verkrijgen via www.bellewaerdeknt.be. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Season Pass-houders dienen zich vooraf online te registreren. Dit evenement is afgeraden onder 16 jaar.