Grote uitbreiding met drie nieuwe attracties voor Six Flags Over Texas

Six Flags Over Texas, de Thrill Capital van Texas, kondigde in samenwerking met Warner Bros. Consumer Products en DC entertainment de plannen aan voor een grootse invasie van de Gotham City zone van het park.

De plannen omvatten drie nieuwe attracties. De zone zal de strijdzone worden voor het ultieme gevecht tussen Batman en de super slechteriken met de opening van The Riddler Revenge, Catwoman Whip en Harley Quinn Spinsanity. Deze opwindende attracties zullen naast MR. FREEZE: Reverse Blast komen te staan, waardoor de bezoekers een epische dosis schurkachtige attracties te verwerken krijgen, in de zone opende ook al Batman The Ride.

 

 

“We zijn opgetogen dat wij onze gasten deze geweldige attracties mogen aanbieden, dankzij het partnerschap met de populaire DC Comics,” vertelde Steve Martindale, de parkdirecteur. “Deze attracties zijn een excellente toevoeging aan ons nu al indrukwekkende aanbod en de uitbreiding van Gotham City zal een unieke beleving zijn.”

The Riddler Revenge, Catwoman Whip en Harely Quinn Spinsanity zullen de bezoekers belagen wanneer ze door Gotham City wandelen.

 

Karakteristieken van The Riddler’s flamboyante onvoorspelbare stijl, zullen het thema zijn van de grote pendelvormige attractie The Riddler Revenge. Deze attractie zal de bezoekers op en neer zwieren terwijl ze tegen de klok in draaien. Met snelheden van meer dan 110 km/u zullen de 70 inzittenden hoger en hoger gaan tot ze de gewichtloosheid ervaren op 44 meter hoogte.

Op Catwoman’ Whip zitten 48 berijders in rijen van twee, ze zullen ronddraaien en omhoog getild worden. Eens de snelheid hoog genoeg is zullen ze snelle draaiingen maken, net als een zweepslag.

Harley Quinn Spinsanity zal de berijders rond draaien op een sensationele klassieke attractie geschikt voor het hele gezin.

De super schurken zullen hun opwachting maken in de lente van 2016.