Fort Fun blikt tevreden terug op het zomerseizoen

Bezoekersaantallen stegen met 12 % en ook de verkoopcijfers schoten omhoog. In augustus beleefde het park een recorddag met maar liefst 6.000 bezoekers. Enkele events die het zeer goed deden waren  BVB Kids Adventure en de Mexican Nights.

Het team van het in Bestwig gelegen Fort Fun is zeer blij met de positieve cijfers die dit seizoen behaald werden. In de maand augustus kwamen gemiddeld heel wat meer bezoekers naar het park dan het vorige jaar, met een record-dag van 6.000 bezoekers. Twee nieuwe succesvolle evenementen werden geïntroduceerd met de Mexican Nights en BVB Kids Adventure. Een stijging van 12% aan bezoekers en verkoopcijfers is het resultaat van het harde werk dat geleverd werd.

Al die positiviteit betekent niet dat de werknemers nu op hun lauweren gaan rusten, men is hard aan het werk met de voorbereidingen voor het immens populaire Fort Fear Horrorland evenement dat dit jaar plaats vindt op 17, 24, 30 en 31 oktober. Voor de tweede keer ontving het park een award voor beste evenement in een Europees park, een stemming die georganiseerd werd door Worldofparks.eu.

Het team is ook bijzonder blij met de komst van de nieuwe zone FoXFort en de eerste attractie van deze zone FoXDome, een interactieve attractie. Ook kwamen er opnieuw dieren in het park en kwamen er nieuwe shows.

“Het park is niet enkel zeer tevreden met de bezoekersaantallen, maar voornamelijk met de tevredenheidfactor onder bezoekers.” zegt Marketing Director Christine Schütte. “Onze nieuwe FoXDome werd supergoed ontvangen bij de bezoekers en ons aanbevelingspercentage ligt op 99%. We willen de bezoekers bedanken voor die positieve reviews, maar ook het ganse team voor de bijzondere inzet van het afgelopen seizoen,” vult CEO Andreas Sievering aan. “Dit doet ons positief naar de toekomst kijken en moedigt ons aan verder te gaan op deze weg. Onze focus voor het volgende seizoen ligt op de uitbouw van FoxFort, een groot indoorgebied van 3.000 m2.”