Clouseau opnieuw live in het Plopsa Theater

Op 18 maart 2016 komen Koen en Kris Wauters met hun nieuwe tour naar het Plopsa Theater in De Panne. Tickets voor dit niet te missen concert zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Anderhalf jaar na de eerste succesvolle passage van Clouseau in het Plopsa Theater houden ze ook in 2016 opnieuw halt. Op 18 maart 2016 doen Koen en Kris de 1.400 zitjes van het Plopsa Theater opnieuw daveren. Want al sinds mensenheugenis is Clouseau immens populair in Vlaanderen. De kwaliteit van hun shows is altijd van topniveau en Koen Wauters is nog steeds de gedroomde frontman die het publiek op sleeptouw neemt.

Dat de ticketverkoop zeer snel zal gaan, daar is ook parkmanager Wim Wauters van overtuigd: “De jongens zijn na 30 jaar duidelijk nog steeds immens populair. De eerste passage van Clouseau in 2014 was dan ook in mum van tijd uitverkocht. We verwachten dat dit nu niet anders zal zijn. Wie het concert wil bijwonen zal dus snel moeten zijn.” De broers lieten reeds weten dat ze hun fans willen laten kennis maken met een aantal songs uit hun nieuwe album, maar dat iedereen ook zeker zal kunnen meezingen en -dansen bij alle hits uit hun schitterende carrière. Met deze mooie mix van oud en nieuw, gecombineerd met een grenzeloos enthousiasme, zullen de broers de sfeer in het theater ook nu terug tot een hoogtepunt brengen.

Na Jacques Vermeire op 1 april 2016 is dit de tweede grote naam die wordt toegevoegd aan de kalender van het Plopsa Theater voor volgend jaar. Dit najaar staan nog het Kustschlagerfestival, De Romeo’s, de Ment TV Vlaamse Top 10, Arno, de hitkomedie Een Perfect Huwelijk en de Samson & Gert Kerstshow op het programma.

Het concert van Clouseau gaat door op vrijdag 18 maart 2016 en start om 20u30. Tickets kunnen gereserveerd worden via www.plopsatheater.be of via 070 345 999.