Insidious films voor Universal Halloween Horror Nights

Halloween komt steeds dichterbij en de grotere parken maken stilaan hun programma bekend. Universal bijt de spits af door bekend te maken dat er een horror maze over de Insidious filmreeks zal verschijnen voor de 25ste verjaardag van het event.

Insidious is een 3-delige filmreeks, waarvan het laatste deel Insidious Chapter 3 momenteel in de cinema loopt. De film vertelt het verhaal van een gezin met 3 kinderen waarvan 1 door een val in coma beland. De jongen blijkt een speciale gave te hebben waarbij hij in zijn slaap uit zijn lichaam kan treden. Een zogenaamde astrale projector. Hoe verder hij gaat, hoe gevaarlijker het wordt. De jongen komt in een andere dimensie terecht waar hij gevangen word door een demon. De film draait rond het redden van de jongen. De vervolgen gaan verder over de familie uit de greep van de demonen probeert te blijven.

Universal gaat dus nu een horror maze maken over deze 3 films. Alle gruwelijke demonen uit de film kom je er zeker en vast tegen.

Eerder liet Universal al weten dat er een Freddy Vs Jason horror maze komt. De maze zou uit 3 delen bestaan, het 1ste deel focust zich op Jason en het 2de deel op Freddy. Het 3de deel draait rond een gevecht tussen beide waarbij er geen vast plan is wie wint of verliest. Spanning verzekert. Ook fan favoriet Jack The Clown keert terug als gastheer van het event.

Het event loopt van 18 september tot 1 november.

Bron: orlandosentinel.com