Skyline Park krijgt vrije val toren

Het houdt maar niet op voor Skyline park en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Het park maakte al bekend dat ze geen alledaagse attractie zouden bouwen in 2016 maar wel iets dat met rails zou te maken hebben. Het zou een attractie voor de thrillseeker worden. Meer dan dat weten wij zelf nog niet. Spannend dus wat dat gaat worden.

Ook de kermis boomstamattractie “Wildwasherbahn 3 “ zou een vast stekje krijgen in het park. Deze waterbaan is de grootste mobiele waterbaan ter wereld. Ze zal niet altijd aanwezig zijn in het park, soms zal ze nog eens op de kermis verschijnen.

Nu maakt het park bekend dat er ook een 60m hoge droptoren zal toegevoegd worden. Om al deze nieuwigheden te bouwen heeft het park extra grond aangekocht. Deze ligt aan de oostkant van het park, vlak naast de snelweg.

Wij zijn alvast benieuwd naar wat die 3de grote nieuwigheid voor de thrill seeker juist gaat worden. Jullie ook?

Bron Parkerlebnis.de