Dolly Parton opent Dream More hotel

Het grootste project voor het park opent haar deuren, Dollywood’s Dream More hotel is officieel geopend op 27 juli. Het hotel werd genoemd naar het biografische boek dat uitkwam over Dolly Parton. Met de opening ging een grote droom in vervulling voor de zangeres, ze wou al jaren een echt resort creëren.

 

Het hotel komt er in het verjaardagsjaar van het park dat dit jaar 30 jaar geopend is. Dolly Parton vertelde aan de pers: “Het Dream More Resort openen is een droom die voor mij werkelijkheid wordt. Het neemt me terug mee naar de tijd waarin ik met mijn familie op de pergola voor ons huis zat en verhalen vertelden. Met dit hotel hoop ik dat gezinnen een leuke tijd beleven in ons park en samen tijd door brengen in het prachtige resort om zo herinneringen te creëren voor later.”

Kevin Osborn, de manager van het resort, vertelt: “Iedereen in de Dollywood Company keek uit naar de opening sinds het project aangekondigd werd in 2013. Heel veel mensen hebben hart en ziel in de realisatie van het mooie resort gestopt. Nu het resort klaar is om bezoekers te ontvangen, geeft ons dat een gevoel van verwezenlijking en trots.”

Wie in het hotel overnacht, zal enkele voordelen krijgen in het park, gratis transport tussen Dollywood en Dolywood’s Splash Country, voorsteekpasjes in het park, en een vervroegde opening op zaterdagen.

Het hotel ligt ook vlakbij het Smokey Mountains National Park, een park dat druk bezocht wordt. Dit geeft de gasten de kans om het prachtige park te bezoeken, men kan er trektochten doen, mountainbiken, een autorondrit volgen en de dieren in het wild aanschouwen vanaf meerdere uitkijkplatformen.

Het prijskaartje voor een kamer begint bij $179.

 

Bron: Foxnews

Foto’s: Dollywood