Legoland California kondigt Ninjago zone en attractie aan

Het Legoland resort in California kondigde een nieuwe uitbreiding van het park aan die zal openen in de lente van 2016. Deze zal gebaseerd zijn op de populaire lego figuurtjes uit de Ninjago reeks. De nieuwe zone zal heel wat interactieve elementen bevatten.

Het resort breidt uit met een zone die geïnspireerd is op de figuurtjes die ontworpen zijn door Lego. Ninjago is een reeks die draait om de figuurtjes Kai, Jay, Cole en Zane die getraind worden in de Oosterse krijgskunst onder het waakzame oog van Sensei Wu. Ninjago is een van de meest succesvolle reeksen van Lego. Onlangs werden nog 22 nieuwe afleveringen gemaakt van de cartoon die vertoond wordt op de Amerikaanse zender Cartoon Network.

Wat de attractie precies zal worden wil parkmanager Gonzales nog niet vertellen, het enige dat hij kwijt wil is dat het een unieke attractie wordt, die een eerste in zijn soort wordt. Op 17 september zal tijdens een persconferentie verteld worden welke attractie het wordt.

In het Duitse zusterpark bestaat ook al een Ninjago zone, de blikvanger daar is Flying Ninjago, een Sky Fly attractie van de Duitse bouwer Gerstlauer. “Onze attractie wordt alvast niet dezelfde”, vertelde parkmanager Gonzales nog.

 

Born: ABC news

Foto: Legoland