Chessington kondigt nieuwigheden voor Halloween aan

Het Chessington Resort, gelegen in Engeland en onderdeel van de Merlin Group, waar ook Legoland, Thorpe Park en Alton Towers onder vallen, kondigde de nieuwigheden voor het halloweenevenement van dit jaar aan.

Onder de naam Howl’o’ween zal het park tijdens de halloweendagen de bezoekers onderdompelen in een enge sfeer.

 

CURSE OF THE LOST TOMB

curse-of-the-lost-tomb-logoIn de gloednieuwe maze, Curse of the Lost Tomb, zullen de ontdekkingsreizigers aangemoedigd worden op zoek te gaan naar het verloren geheim van Genghis Khan.

Zal het geheim ontsluierd worden of zal de vervloekte tombe de ondergang betekenen voor diegenen die hem durfden te betreden?

 

TRICK OR TREAT WOOD

trick-or-treat-woodJonge avonturiers kunnen een pad kiezen om te volgen aan de behekste boom, zal het een uitdagend pad worden of een beangstigende uitdaging?

Betoverde elfen en enge Goblins zullen de jonge ontdekkers begeleiden tijdens hun tocht.

 

VAMPIRE: THE HAUNTING IN THE HOLLOWS

Deze walktrough is vanwege het grote succes terug!

Duik terug in de tijd naar vampireshet vervloekte dorp Black Hollow in 1897. Je zal hier de ouderwetse angsten moeten overwinnen en kan een rit maken in de enge Vampire achtbaan die je meeneemt in een vlucht tussen de bomen van Transsylvanië.

Deze ervaring wordt enger gemaakt door enge acteurs die klaar staan om je de daver op het lijf te jagen.

Dit Halloweenevenement loopt van vrijdag 23 oktober tot maandag 2 november, het park blijft op deze dagen extra lang geopend tot 20 uur.