Wendy Van Wanten onthult ster tijdens ‘Nacht van de Abonnees’

Zaterdagavond onthulde Wendy Van Wanten haar ster op de ‘Story Walk of Fame’ in Plopsaland De Panne. Dit deed ze voorafgaand aan een spetterende liveshow die ze gaf in het kader van de ‘Nacht van de Abonnees’.

 
Zaterdag is de ‘Story Walk of Fame’ in Plopsaland De Panne uitgebreid met een ster ter ere van Wendy Van Wanten. Er werden reeds eerder sterren uitgereikt aan Will Tura, Samson & Gert, Niels Destadsbader, de meiden van K3, Jan Smit en FC De Kampioenen. Wendy krijgt hiermee als negende bekendheid een ereplaats op de boulevard nabij het Plopsa Theater. “Ik ben in de zevende hemel met mijn steronthulling”, verkondigt Wendy Van Wanten enthousiast. “Ik breng regelmatig een bezoekje aan het park en vind het dan ook heel bijzonder dat ik hier m’n eigen plekje krijg.”.

Op deze speciale avond vond ook de eerste ‘Nacht van de Abonnees’ plaats, een exclusieve avondopening waarbij Plopsaland De Panne enkel toegankelijk was voor Plopsa-abonnees. Zo’n 7.500 abonnees zakten af naar het park. “Al onze abonnees hebben duidelijk genoten van deze avond.”, zegt Steve Van Den Kerkhof. “We zullen er dan ook een traditie van maken om jaarlijks een dergelijk exclusief evenement te organiseren.”

De avond ging van start met een receptie. Alle abonnees werden warm onthaald in de gloednieuwe Summer Bar op het Dorpsplein. Daarna kon men doorheen het hele park genieten van verrassende randanimatie waaronder de XL-Band, doedelzakspelers Swigshift en een showperformance van Paul Bruna en ballet. Ook Wendy Van Wanten en haar band gaven het beste van zichzelf tijdens een spetterende liveshow. Heel exclusief was de rondleiding doorheen het Prinsessia Kasteel. Dit magisch bouwwerk opent in het najaar van 2015 zijn deuren. Plopsa-abonnees konden tijdens deze speciale avond reeds een verkennend bezoek brengen aan de werf. Ook de Plopsa Parade kon natuurlijk niet ontbreken. Deze paradeerde op de maat van de doedelzakmuziek door het park. De avond werd afgesloten met een adembenemend vuurwerkspektakel.